Milioner igrica
Želite li da postanete milioner?

Indijski čovek postaje stvarni Slumdog Millionaire posle pobede u kvizu


Računarski operater koji zarađuje manje od 70 € mesečno u jednoj od najsiromašnijih indijskih država je postao milioner, nakon pobede u hit TV šou, koji je inspirisao pobednički film Milioner iz Blata.

Ovo je prvi put da je takmičar osvojio $ 1 milion (£ 625,000) na KBC-indijski verziji izuzetno popularan Ko želi da bude milioner? domaćin Zabava zvezda Amitabh Bachchan.

U poslednjim trenucima pre nego što je osvojila prestižnu džekpot, gospodin Kumar održao čašu vode sa stisnute pesnice, njegova nada, snovi i težnje počivala na odgovor na ekranu računara. U međuvremenu njegova porodica su prikazani skandirali tajne molitve za njegovu pobedu.

Vin mr Kumar je skrenuo poređenja sa zaplet 2008 Oskarovca filma "Slumdog Millionaire" i njenog izmišljenog junaka, Jamal Malik, call centra chaivallah ili sluga čiji Street jež život dao mu pobedničke odgovore.

U stvarnosti, gospodin Kumar je nekoliko lige iznad da od Slumdog Millionaire je Jamal, ali 27-godišnji videla TV emisiju kao beg iz oskudicu.

MR Kumar je uzor za mlade, niže srednje klase, malog grada Indijanaca: predaje računarskih studija skraćeno radno vreme u svojoj lokalnoj koledžu u Motihari, okružnog grada blizu Severnog Bihar granici sa Nepala, za dodatni novac.

Njegova nagrada je najveća ikada pobedio na indijskom televizijskom šou i da će inspirisati na nekoliko stotina miliona ljudi koji žive u malim seoskim gradovima Indije Kaun Banega Crorepati je u cilju.

Podelite sa prijateljima: